Kayı Snow Otel

Doğrulanmadı.
0 (0 yorum)
5 Yıldız

Kayı Snow Otel, sarıçam ormanlarının beyaz bir örtüyle kaplı olduğu, kuş sesleri ve kristal kar tanelerinin ışıltısı içinde doğanın tüm güzelliklerini hissedebileceğiniz eğlenceli bir kar tatili imkanı sunmaktadır.

Tesis, ev konforunda bir konaklama deneyimi sunan 92 odasıyla hizmet vermektedir. Tüm odalarda TV, Wi-Fi, emanet kasası, telefon, gardırop, çalışma masası ve ücretsiz banyo malzemeleri gibi olanaklar bulunmaktadır.

Ayrıca, spa merkezi, ısıtmalı bay/bayan yüzme havuzu, otopark, hamam, sauna, masaj ve fitness salonu gibi imkanlarla sağlık ve zindeliği bir arada sunmaktadır. Tesiste aynı zamanda 4-18 yaş arasındaki çocuklar için kayak ve snowboard öğrenme ve geliştirme kampı gibi etkinliklerle çocuklu aileler için ideal bir alternatif oluşturmaktadır.

Otelin Haritadaki Konumu

Google Yorumları

Kayı Snow Otel

3.9345 yorum

Dulsineya !!!

6 ay önce
Rahat ettik ve memnun kaldık . Konumu süper .Otel çok lux değildir ama fiyat -performans olarak gayet güzel. Dekorasyon köy evi tarzında . Spor yapmak gelenler için ideal bir yer . Personel kibar ve güler yüzlü . Yemek çeşitleri ve tatları iyiydi . Havaalanı servisi , skipass , sauna hamam , lobi de şömine çok keyifli . Temiz odalar . Serap hanıma ayrıca teşekkür ederiz, çok ilgilendi . Bir daha geldiğimizde aynı yerde kalıcağız .

ceyda bilgin

7 ay önce
Otelde kayak ogrenmek icin istanbuldan giderek 4 gun konakladik. Cok memnun kaldik, kayak odasindan direkt piste ve telesiyeje ulasim cok rahat, personel cok guleryuzlu ve her konuda yardimci. Havaalnindan transfer saglamalari cok avantajli, biz kayak hocalarindan, temizliginden ve ortamin huzurundan kendi evimizde gibi hissettik. İlk baslayanlar olarak kayagi bize cok sevdirdiler, tekrar tekrar gorusmek dilegiyle Kayi snow ailesine tesekkur ediyoruz

Merve Kocataş

7 ay önce
15-18 Şubat tarihlerinde 5 arkadaş olarak kayı snow otelde konakladık otel konumu güzel kayak odasından çıkıp kayarak ilk teleferiğe ulaşım sağlamak kolay. Diğer yorumların aksine biz yemekleri çok beğendik. Restoran çalışanları ilgili ve güler yüzlü. Oda manzarası güzeldi.alkol zaten işletmede yok alkol yok diye kötü yorum yapanları anlamadık. Biz memnun kaldık tekrar konaklamayı düşünürüm 👌🏻 Otel için damla hanımla iletişim sağlamıştık kendisi çok içten teşekkürler 🙏🏼 hamam sauna havuz mevcut kullandık ☺️ skipass kalınan gün kadar ücretsiz çıkış günü hariç. Teşekkürler ☺️

Seyyah Geziyor

7 ay önce
Bu otel 5 yildizli filan değil...Detayli yazayim aklima gelenleri: Otelde 5 çayı koymuşlar siz pistten gelip oturana kadar kaldiriyorlar, Yemek kokusu oldugu gibi birinci katin koridorlarinda ve odalarinda, Otel sahibi yemek konusunda inanın cesitten kismiyor ama ne yazikki Şef kötü ötesi yemek yapiyor. Yemekten sikayet etmeyen yok. Cesit cok ama lezzet ve kivam vasat ötesi berbat. Otel sahibi avcı oldugu icin otelin her tarafi doldurulmuş hayvan dolu. Her sey dahil otel oldugu halde yemek ve 5 cayi haricinde cay parali, su parali...

Image

7 ay önce
09-şubat 12şubat /2024 arası 3 gece 2 yetişkin 1 cocuk 5yaş konaklama yaptık.20bin tl. Öncelikle bu oteli tercih etmeyin bir cok alternatif var.Artı yönleri odalar sıcak ve temiz. garson ve girişte duran “resapsiyon personeli haric” personel ilgili ve candan.piste yakın telesiyeje yakın. Başka hiç bir artı yönü ve güzelliği yok. Gün içirisinde çay kahve paralı dağ otelinde sıcak bişe içmek istiyor insan fakat 3güne erken rezarvasyondan 20bin tl para ödemişim neden para vereyim 5tlik çay … hava alanı servisi sıkıntılı rezarvasyon ve resepsiyon bölümünde sorunlar cok. kimse sorununuzla ilgilenmiyor pistten çıkıp gelip ayakablarla oturacak para ile dahi çay kahve içecek bölüm yok ayakabıları çıkartıyorlar zülüm gibi.yemekler cok cok kötü çeşityok olanlar lezzetsiz… çocucgunuz varsa kesin ac kalır ve cocuk olanakları hiç ama hiç yok. Çıkış günü sky pass vermiyorlar saçmalıga bakı! İşletemiyorlar 3sezon uludağ bof otelde kaldım fiyat olarak ulaşımı katınca aşağı yukarı aynı fiyata geliyor biz farklı bi yer görelim diye geldik ama otel fos.

Yorum

0 0 Yoruma Göre
Hizmet
Müşteri hizmetlerinin kalitesi ve sizinle çalışma tutumu
0
Fiyat / Performans
Harcanan miktar karşılığında alınan genel deneyim
0
Konum
Görünürlük, işe gidip gelme veya yakındaki önemli merkezler
0
Temizlik
İşletmenin fiziki durumu
0

Cevapla

Cevabı İptal et